HÍREK

Cégünket, termékeinket érintő hírek és újdonságok. Olyan általunk fontosnak vélt információk, amiket szeretnénk elsőként tudatni a hozzánk látogató ügyfeleinkkel.

EAST termékcsalád - kedvező ár, megbízható működés

EAST termékcsaládunk aprólékos tervezői munkán és több éves szakmai tapasztalaton alapuló, megbízható és minden igényt kielégítő eszközöket egyesít. Legyen szó infravezérlésű csaptelepekről, időzített-nyomógombos csaptelepekről, esetleg nyomógombos WC- és pissoir öblítőkről, vagy vandálbiztos rozsdamentes szaniterekről (WC-k, pissoirok), újdonságaink minden felhasználó számára megfizethető, és megbízható megoldást biztosítanak.Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Vízmentes - öblítés nélküli - piszoárok

Öblítés nélkül működő piszoárjaink használatával megspórolhatja a víz- és csatornadíjakat, nincs szükség öblítőrendszerek kiépítésére, és a vízkőoldás fáradalmas műveletével sem kell számolnia!

A hagyományos piszoárokkal berendezett helyiségek egyik legnagyobb problémája a kellemetlen szag, ami a vízkőlerakódás következtében, a felületeken megtapadó és az öblítővízzel érintkező vizeletben elszaporodó baktériumoknak köszönhető. A speciális gyártási technológiával előállított szaniter acryl és rozsdamentes piszoárok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de pórusmentes felületüknek köszönhetően mini- málisra csökkentik a vizeletmegtapadást. Ennek és a baktériumok életfeltételéül szolgáló víz hiányának köszönhetően, az elérhető maximális higiénia biztosítható.

3T - Tiszta Toalett Technológia

Minden ember számára fontos, hogy - ha a szükség úgy hozza - tiszta, lehetőleg baktériumoktól mentes, ideális összbenyomást keltő, meggyőző higiéniás környezettel találkozzon a nyilvános illemhelyeken. A Tiszta Toalett Technológia (3T)   azt jelenti, hogy már a  toalett tervezésekor, a strukturális kialakításában, a felhasznált szerkezeti elemekben, majd az üzemeltetésben  olyan  megoldásokat  alkalmazunk,  hogy  az  minden  tekintetben megfeleljen a  higiéniai követelményeknek  és emellett  a  használat   egy olyan  érzetet  keltsen: „Jobb mint otthon.”  A belépéskor kialakuló első benyomás alapján eldől, jó érzéssel tudjuk e használni az illemhelyet.

Tiszta Toalett Technológia

Infrafűtés: Kültéri dohányzóhelyek kialakításához

A nemdohányzók védelméről szóló törvény értelmében 2012. január 1-től tilos a dohányzás közforgalmú intézményekben - így a szórakozó- és vendéglátóhelyeken -, a munkahelyeken… Dohányzóhelyet csak szabad levegőn lehet kijelölni! 

A kültéri dohányzóhelyek kialakításánál fontos szempont lehet, hogy az oda kényszerülő vendégek, munkatársak a lehetőségekhez mérten kényelmesen dohányozhassanak. A téli/tavaszi hónapokban ennek egyik feltétele a megfelelő hőmérséklet kialakítása. Ehhez nyújtanak ideális megoldást cégünk infrafűtő berendezései!

Infrafűtő készülékeink víz- és porálló (IP55 és IP65 védettségű) kivitelben készülnek, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak (akár eső idején is).

Az infrafűtés előnyeiről szóló PDF dokumentációnkat itt olvashatja! 
Infravörös melegítőinket webáruházunkban is megvásárolhatja!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Wellness, svédmasszázs… és a megváltást hozó ivókút

Harminc fok árnyékban… még a fű se nő… Mindenkinek jólesik ilyenkor néhány korty hűsítő víz. Vagy inkább sör? A Carlsberg -The Crate Escape című reklámfilmjében a wellnesstől szenvedő férfiak és csinos hölgyek mellett egy B&K-s sztár, a BK01443 lábonálló rozsdamentes ivókút is feltűnik, sőt kulcsszerepben tündököl…

Vízhálózatra csatlakoztatható ivókút hűtés nélkül
Vízhálózatra csatlakoztatható ivókút hűtéssel

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2017.09.21
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: