GYÁRTÁS

Tisztelt Látogató!

Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni Önnek tervezési és gyártási képességeinket, infrastruktúránkat. Reméljük, hogy ezen információk alapján Ön kedvezően fog dönteni és mielőbb Partnereink körében üdvözölhetjük.
Tevékenységünket Monor városban, 25000 négyzetméter területen 2000 négyzetméter üzemi, irodai célú épületben végezzük, korszerű informatikai, termelésirányító és tervező rendszer támogatásával. Forgalmazott termékeinket megtalálhatja a Termékeink menüpontban. Partnereink teljesebb körű kiszolgálása érdekében egyedi gyártással is foglalkozunk, erről a tevékenységünkről bővebben lejjebb, az Egyedi gyártás címszó alatt olvashat.

Árki István
műszaki igazgató

Az oldal tartalma ide kattintva tölthető le! (PDF formátum)


HRB-4 típusú hengerítő gép

HRB-4 hengeritő gépCégünk az elmúlt évek dinamikus fejlődésének köszönhetően mára egyértelműen a hazai piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Gyártási kapacitásunk növelése, illetve új termékeink fejlesztése és piacra történő bevezetése gépparkunk folyamatos bővítését teszik szükségessé. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, a KMOP-1.2.1-09/A/2 számú pályázaton egy HRB- 3010 típusú 4 hengeres hidraulikus hengerítő géppel gyarapítottuk gépállományunkat, amit elsősorban köztéri illemhelyeink Dibond lemez burkolatának megmunkálásához, radioaktív hulladékkonténerek hengerítéséhez , illetve zuhanyoszlopok burkolatainak kialakításához használunk. Természetesen egyéb, hasonló paraméterekkel rendelkező lemezáruk megmunkálásakor is nagy hasznát vesszük.
 
Előhajlítási kapacitás maximum 8 mm lemezvastagságig. Hengerlési kapacitás maximum 10 mm lemezvastagság ötvözetlen szerkezeti szénacélra értendően.
Maximálisan hengeríthető hosszúság 3 m. Legkisebb hengeríthető átmérő az anyagvastagságtól függően szénacélnál 400 mm, rozsdamentes acél esetében 500 mm.
 
További jellemzők:
• Vezérlő egység 6 digitális leolvasóval
• Programozható sok-átjárós pontok
• Kúp hajlítás
• Megerősített hengerek (HRC 58)
• 4140 acél ötvözet hengerek, CNC esztergapaddal megmunkálva optimális koronával
• Minden henger csapágyakra szerelve
• Elektronikus vezérlés az oldalsó hengerekhez
• Kettős sebesség vezérlés
• Stressz mentesített acél konstrukciós gép szerkezet
• Hidraulikus lejtős vég könnyű kihúzó rendszerrel
• A középen lévő hengereket hidraulikus motor(ok) és bolygó sebességváltó(k)hajtja(k) meg
• Minden henger a gépen 1” előhajlítással és afelett
• Elektromos és hidraulikus védelem túlterhelés ellen
• Világ színvonalú elektromos és hidraulikus alkotórészek
• Hidraulikus nyomású állítható alsó henger

AKYAPAK 101 típusú cső és idomacél hajlítógép AK200CS3 Playback NC vezérléssel

 
 
AKYAPAK 101 cső és idomacél hajlítógép A profilhajlító gép az idomacélok széles skáláját képes különböző sugarú ívekben meghajlítani. Ezek az idomacélok lehetnek hidegen hajlított L és U acélok, melegen hengerelt kör, négyzet, téglalap keresztmetszetű, L, T, U, valamint I acélok, különféle átmérőjű csövek, négyzet és téglalap keresztmetszetű zártszelvények. A gép alsó hajlító görgői képesek egymástól függetlenül működni, így lehetőség van az alapanyag akár mindkét végét is előhajlítani. Az állítható támasztó görgők segítségével lehetőség van spirálok hajlítására is. Alkalmankénti munkákhoz standard görgők, míg csövekhez és speciális méretű profilokhoz egyedi hajlító görgők használata szükséges. A gép széles körű alkalmazhatóságát segíti elé, hogy mind függőleges, mind vízszintes üzemmódban használható. Vízszintes módban nagyméretű munkadarabok gyártására is alkalmas.
 
 
A Playback 200-as NC vezérlő széles lehetőségeket kínál a felhasználónak a programozás során. A nagy gépmemória 100 különböző programot és 100 programlépést kínál minden egyes hajlítási programban. Elegendő, ha az operátor ismeri a hajlítást. A program elindításakor a gép behúzza az anyagot a tengelyei közé, és vár a kezelőre, hogy meghajtsa a munkadarabot. A vezérlő rendszer a hajlítás folyamán minden hajlítási lépést automatikusan tárol a memóriában. A következő hajlításnál minden lépés automatikusan megismétlődik a vezérlő rendszer által, és minden egyes munkadarab ugyanolyan lesz, mint az első.
 
Műszaki adatok :
 
-hajlító tengely: átm. 100 mm
-hajlító görgők: átm. 315 mm
-hajlítási sebesség: 5 m/min
-teljesítmény: 11 kW

AD-S 30135 CNC SYNCHRO típusú hidraulikus élhajlító

AD-S 30135 CNC SYNCHRO típusú hidraulikus élhajlító Hidraulikus, négytengelyes CNC élhajlító berendezés Modeva 10S vezérlőegységgel. A megmunkáló berendezés lemezalkatrészek hidegen történő hajlítására alkalmas. Az Y1 és Y2 nyomóhengerek, valamint a hátsó ütköző X és R irányban programból vezérelhető. Ugyancsak programból vezérelhető a hajlítandó lemez anyagminősége, és vastagságának függvényében az asztal-előfeszítés (bombírozás) is. A gép hátsó ütközőrendszere megnövelt, 1000 mm-es úthosszal és nagy, 410 mm-es garatmélységgel rendelkezik a bővebb felhasználhatóság érdekében. A hajlítási műveleteket hajlító prizmákkal és bélyegekkel végezzük.

 

A mellékidők csökkentése érdekében a hajlítóbélyegek gyorsbefogók segítségével könnyedén cserélhetők. A maximális hajlítási hosszúság 3050 mm 135 t nyomóerő mellett. A gépprogramozás történhet a gép vezérlőkonzoljáról, vagy külső számítógépről külön erre a célra szolgáló szoftverrel. A konzolon a program önmagában is lefuttatható, és a hajlítások sorrendje grafikusan megjeleníthető, a hajlítási sorrend optimalizálható, az esetleges ütközések elkerülése érdekében. Munkavégzés során az egyes hajlítási fázisok a grafikus kijelzőn folyamatosan nyomonkövethetők, a hajlítási programok alfa-numerus sorrendben tárolhatók újbóli felhasználás céljából. A gép mind univerzálisabb felhasználhatósága érdekében a felszerszámozás folyamatos, követve az esetleges vevői igényeket is.

Boschert Twin Rotation 1250x2000 típusú CNC vezérelt koordináta lyukasztógép

Boschert Twin Rotation 1250x2000 típusú CNC vezérelt koordináta lyukasztógép

A CNC vezérelt szerszámgép alkalmas fémlemezből készült alkatrészek hideg alakítási eljárással történő gyártására. Végezhető műveletek: lyukasztás, körbevágás, hajlítás, szemhúzás, kopoltyúzás, göngyölítés stb. A berendezés két szerszámfejjel rendelkezik, melyek közül az egyik forgatható. Így tetszőleges szögben, álló alakos lyukak is lyukaszthatók. Az 1-es szerszámbefogó Revotool 7 hétfészkes szerszámfejjel, míg a 2-es szerszámbefogó Revotool 4 négyfészkes szerszámfejjel lett felszerelve. Emellett mindkét szerszámbefogó alkalmas egyedi Trumpf szerszámok befogadására is. A 2-es szerszámbefogóban különféle deformáló szerszámok is alkalmazhatóak. A gép működése hidraulikus, maximális nyomóereje 280 kN. A gép mozgástartománya Y tengely irányában 1250 mm, X tengely irányában 2000 mm. Megmunkálható táblalemez mérete 1250x2500 mm, szalag esetén 1250x10000 mm átfogásokkal. A maximálisan lyukasztható lemezvastagság normál szénacél esetén, furatátmérőtől függően 6,4 mm. A legnagyobb szerszám átmérő egyedi szerszám esetén 105 mm. Pozícionálási sebesség X/Y tengely irányában 60/30 m/perc. A gép, pozícionálási pontossága +/- 0,05 mm. Lyukasztási sebessége maximum 275 löket/perc. A szerszámgépvezérlő rendszer a LABOD CNC szoftver. A memóriában 50 lyukasztási program és 500 szerszám, a szerszám rajzával tárolhatók, vagy közvetlenül a vállalati számítógépes hálózaton RS232C interfészen keresztül. A gyártó berendezés nagy szerszámkészlettel rendelkezik, a minél szélesebb körű felhasználás érdekében.

Tervezés

Tervezés

Meglévő és új termékeinket a Pro/Engineer 3D számítógépes tervező munkaállomások segítségével fejlesztjük. Amely rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy Partnereinknek, a tervezés kezdeti fázisában fotórealisztikus megjelenítéssel bemutathassuk elképzelésünket. Ezzel a lehetőséggel növeljük Partnereink komfortérzetét és nem utolsó sorban időt, költséget takarítunk meg.

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2017.10.22
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: