Egyedi gépgyártás

Standard - általánosan elfogadott ajánlások és normák szerint legyártott - termékeink forgalmazása mellett, természetesen foglalkozunk egyedi gépgyártással is. Ezt a szolgáltatásunkat általában olyan megrendelők veszik igénybe, akik számára nem felelnek meg a forgalomban lévő, bárki számára elérhető eszközök. Gyártóüzemünk elsősorban rozsdamentes acélból állít elő egyedi berendezéseket, de dibond lemezből (alumínium kompozit lemez), szénacélból és alumíniumból is több ízben készítettünk már termékeket.

egyedi gépgyártásEgyedi megoldások az épületburkolati kivitelezésekben is...

A modern építészeti megoldások tárházának egyre népszerűbb eszköze a Dibond lemezből, vagy másnéven alumínium kompozit lemezből hajlított burkolati elemek alkalmazása. A B&K Kft. gyáregysége is csatlakozott azokhoz a cégekhez, akik képesek ilyen termékek előállítására. 

Jól példázzák ezt a tárnoki vasútállomás tetőszerkezeti elemei és a budapesti XII. kerületben épült Green House irodaház utcafront felől is jól látható rozsdamentes felületteű pillérei. Itt érdemes megemlíteni, hogy szintén dibond lemezből készítjük, automatikus működésű, utcabútor jellegű illemhelyeink külső-belső burkolatát is. Erről részletesebben ide kattintva olvashat!

eEGYEDI ÉPÜLETBURKOLATI ELEMEK


Szinte bármit elkészítünk, amire Önnek szüksége lehet!

ROZSDAMENTES SZEKRÉNY
A rozsdamentes kórházi konténerkocsitól, az extrém méretű mosogatókon és sorkézmosókon át, a szálcsiszolt felületű telefonfülkékig vagy a radióaktív hulladékok szállítására alkalmas konténerekig, szinte bármit elkészítünk partnereink számára, amire az élelmiszeripar, építőipar, egészségügy, közintézményi higiénia .... területén szükségük lehet.

Ha Ön kész tervekkel érkezik hozzánk, mi rövid határidővel legyártjuk az elvárásainka leginkább megfelelő terméket. Sőt! Amennyiben nem rendelkezik a legyártandó eszközökre vonatkozó tervekkel, de az elképzelései már meg vannak, tervező kollégáink sokéves tapasztalatukkal, és 3D-s (Pro engineer) tervező programmal felvértezve elkészítik a legyártandó elemek terveit, majd egyeztetést követően indulhat a gyártásuk is!

Fontos számunkra, hogy termékeink előállítása során, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, maximális pontossággal és a megadott határidők betartása mellett, olyan minőségi berendezéseket állítsunk elő, melyek a mindennapi használat során probléma mentesen látják el feladataikat.

EGYEDI GYÁRTÁSÚ BERENDEZÉSEK

Tekintse meg - folyamatosan bővülő - egyedi gyártású berendezéseinket bemutató galáriánkat, felmerülő kérdéseivel és ajánlatkéréseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2016.12.02
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: