Termékeink

Szabadszavas termékkereső
Írja be a keresendő kifejezést:
Tematikus terméklisták » Feltételek törlése »  
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Elektronikus vezérlésű csaptelep, öblítő, zuhany Elektronikus vezérlésű csaptelep, öblítő, zuhany (91)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Időzített, nyomógombos csaptelep, öblítő és zuhany Időzített, nyomógombos csaptelep, öblítő és zuhany (64)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus és egykaros csaptelep Termosztatikus és egykaros csaptelep (37)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai (97)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Ivókút Ivókút (30)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítő, mosdó-szerelőkeret Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítő, mosdó-szerelőkeret (27)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus és mechanikus keverő Termosztatikus és mechanikus keverő (50)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó (125)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! WC, piszoár WC, piszoár (84)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca (22)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Vizesblokk kiegészítő terméke Vizesblokk kiegészítő terméke (81)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kapaszkodó, ülőke Kapaszkodó, ülőke (170)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözői bútor Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözői bútor (49)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Beengedő rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlő Beengedő rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlő (29)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Vízőr vízfogyasztás felügyelő és ellenőrző rendszer Vízőr vízfogyasztás felügyelő és ellenőrző rendszer (7)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kézszárító és hajszárító Kézszárító és hajszárító (37)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Hulladékgyűjtő Hulladékgyűjtő (78)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Papíradagoló és papír Papíradagoló és papír (101)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Folyékonyszappan, fertőtlenítőszer adagoló és töltőanyaga Folyékonyszappan, fertőtlenítőszer adagoló és töltőanyaga (54)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Automatikus működtetésű nyilvános WC, köztéri illemhely Automatikus működtetésű nyilvános WC, köztéri illemhely (23)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Nagykonyhai mosogató, előkészítő, munkaasztal Nagykonyhai mosogató, előkészítő, munkaasztal (72)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Tisztító-, fertőtlenítő- és mosóberendezés Tisztító-, fertőtlenítő- és mosóberendezés (73)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Padlószifon, összefolyó, csatorna Padlószifon, összefolyó, csatorna (58)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mobil klíma, teraszhűtés, párásítás Mobil klíma, teraszhűtés, párásítás (17)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Infrafűtő, infravörös hősugárzó, sötétsugárzó Infrafűtő, infravörös hősugárzó, sötétsugárzó (29)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Rovarcsapda Rovarcsapda (26)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédő, ütközéshárító Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédő, ütközéshárító (68)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Speciális fal-, élvédő-, és saroktakaró rendszer Speciális fal-, élvédő-, és saroktakaró rendszer (96)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Csak weben található termékek Csak weben található termékek (54)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kifutó termékek Kifutó termékek (24)
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2016.10.24
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: