SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


Nemrégiben adtunk hírt egy új típusú, 12 mm vastagságú műgyanta WC-kabin rendszerünkről, ahol a fülkék légies megjelenését a frontfelület mögé rejtett merevítő és rögzítő elemek alkalmazása biztosítja. Front oldalról csak az ajtópántok és a zárszerkezetek láthatók.

Amikor elhatározásra jutottunk, hogy miért is érdemes kézszárítót vásárolni akkor a döntés véglegesítéséhez szükséges megvizsgálni, hogy az alkalmazás helyéhez, körülményeihez milyen típusú kézszárító felel meg. 

Ahhoz, hogy egy közösségi épület vízfelhasználását az üzemeltető kézben tudja tartani olyan öblítő, csap és zuhanyrendszerekre van szükség amelyeknek hosszú távon képesek működési ciklusonként egy előre a gyártó által meghatározott optimális vízfelhasználást biztosítani. 
A konyhai zsírfogó és homokfogó berendezés egy olyan eszköz, amely a fáziselválasztás során (folyadékok és szilárd szennyeződések fajsúly különbsége alapján) szétválasztja a konyhai szennyvizet, és a benne található szennyeződéseket.  
Ma már kijelenthetjük, hogy közösségi illemhelyeken a WC fülkéket az esetek legnagyobb részében könnyűszerkezetes válaszfal rendszerekkel építik. Ugyanez a szisztéma érvényesül az uszodákban és gyógyfürdőkben, az öltözőkabinok és váltókabinok esetében is.
Az infrafűtés előnyeiről már számtalan cikk születet, ezért itt csak felsorolás szerűen említjük azokat: az infrasugarak közvetlen a testet és tárgyat melegítik, kitűnő élettani hatások, rövid felfűtési idő, jól vezérelhető és szabályozható, nem igényel karbantartást, kimagaslóan jó hatásfok, nem bocsát ki mellékterméket, relative alacsony beruházási költség...
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2016.12.02
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: