SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


A B&K Kft. által gyártott és forgalmazott rozsdamentes folyókarendszerek anyagukat és kialakításukat tekintve korszerű és egyben higiénikus vízelvezető épületgépészeti termékek, amelyek anyagválasztástól függően különböző kémiai tulajdonságú folyadékok elvezetésére alkalmasak.

Az álló csaptelepek hagyományos rögzítési eljárásának számos olyan hátrányos tulajdonsága van, amit bizonyára mindenki megtapasztalt már, aki csap cserére adta a fejét. 

A rozsdamentes anyag ellenáll a használat során keletkező, valamint a környezet által okozott igénybevételnek. Ebből adódik, hogy nem kell festeni, nem rozsdásodik és minimális karbantartást igényel.

Egy magyar tanulmányban fogászati kezelőegységek vízminőségét vizsgálták. A beszámoló szerint Legionella a hálózati minták 40%-ából, és a kezelőegységek negyedéből volt kimutatható.

A B&K Kft már több mint 25 éve áll a megrendelői rendelkezésére, gyártó üzemünk főleg rozsdamentes, saválló és alumínium alapanyagokkal dolgozik. Képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárdánk és gyártóeszközeink révén egyedi gyártás, egyedi gépgyártás, kissorozatú termékgyártás a fő profilunk.

A melegvíz ellátó hálózatok üzemeltetésének elengedhetetlen követelménye, hogy a rendszer termikusan kiegyenlített legyen. A tárolóból kilépő víz hőmérséklete > 60 ºC, a cirkulációs hálózatból visszatérő víz hőmérséklet csökkenése a tárolónál nem lehet több mint 5 ºC. 
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2016.08.26
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: