SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


Az infrás kézszárítók, vagy automata kézszárítók piacán egyre nagyobb teret hódítanak az úgynevezett airblade technológiával működö kézszárító gépek. Íme egy összehasonlító cikk a hazai piacon versengő két legnagyobb vetélytársról: Dualflow Plus vs Dyson airblade
A baktériumok által okozott fertőzések legnagyobb hányadát az elfogyasztott élelmiszerekkel juttatjuk a szervezetünkbe, amelyek ott elszaporodva különböző súlyosságú panaszokat okoznak. Akkor nézzük sorban!
A Germstar egy érintés nélkül működtethető, infrás kézfertőtlenítő rendszer, melynek a legfőbb különlegessége, hogy aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. Ez elsősorban a fertőtlenítőszer hatásosságának és az érintés nélküli használatot biztosító technológiának köszönhető.
A zsírleválasztó berendezések működési elvüket tekintve a szennyvizekben érkező szilárd és folyékony zsírtartalmat fázisszétválasztás útján választják szét.

Az ultraibolya sugarak a természetes napfény-spektrum egy részét alkotják. 253,7 nm-es hullámhosszon csíraölő hatásuk van, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, élesztő-, és penészgombát.

Az élelmiszeripar és gyógyszeripar területén, az épületeken belül kialakított tisztaterek, hűtőkamrák építésénél minden esetben szükség van fal-fal, mennyezet-fal, padló-fal találkozásakor létrejövő sarkok higiéniai célú elfedésére a hatékony takarítás és tisztántartás és nem utolsó sorban a falak megóvása céljából az ütközésvédelemre. 
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2017.10.22
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: