SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


A levegőben található kórokozók megsemmisítése minden fertőzés-megelőzési program kritikus pontja. Dr Diane Gilmour (UK) biológus szerint “Az MRSA baktériumok a légkörbe juthatnak akár a bőrről vagy a ruházatról is..." Ezt támasztják alá azok a kutatási eredmények is, amelyek szerint jelentős összefüggés van a levegőben "lebegő" baktérium kolóniák és a kórházi fertőzések között.

Elsőre talán viccesen hangzik a kérdés, de ha jobban belegondolunk, valóban számtalan szempontot figyelembe kell vennünk a megfelelő szemetes kiválasztása előtt. Nem mindegy például, hogy konyhai szemetes, fürdőszobai vagy irodai kuka, esetleg kültéri - hamutartóval kombinált szemetes vásárlása előtt állunk. A fő kérdés tehát adott: Kuka, de milyen?

A Germstar egy érintés nélkül működtethető, infrás kézfertőtlenítő rendszer, melynek a legfőbb különlegessége, hogy aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. Ez elsősorban a fertőtlenítőszer hatásosságának és az érintés nélküli használatot biztosító technológiának köszönhető.

A sportlétesítmények - és ezen belül a nagy tömegeket vonzó sportesemények helyszínéül szolgáló sportcsarnokok,  stadionok, stb - kialakításánál fontos szempont kell legyen, hogy a nagy igénybevételnek (de akár vandalizmusnak) is ellenálló berendezéseket  szereljenek fel. 

Cégünk többek között az egészségügyi intézmények, kórházak rendelőintézetek, orvosi rendelők számára gyárt és forgalmaz termékeket... széles választékban és felszereltségben gyártjuk a sebészeti bemosakodókat, amely megjelenik a bemosakodó medence kialakításában és a felszereltségben egyaránt.

A reggeli indulás meghatározza a nap további részét. Az egész napunkra rányomhatja bélyegét, ha a családtagok nem tudnak időben elindulni a fürdőszobai "tumultus" miatt. Erre kínálhat megoldást a B&K Kft dupla- és szimpla kivitelű öntött gránit mosdói. 

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2016.06.28
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: