SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


A legionárius betegséget is okozó baktériumot azonosították a máltai parlament épületének két zuhanyzójából. A vizsgálati eredmények ismeretében a parlament szóvivőjének és az ellenzék vezetőjének saját zuhanyzóját is lezárták a hatóságok. 
Nagyvárosokban, főleg olyan helyeken ahol nagy a turistaforgalom, egyre nagyobb gondot jelent a környezetbe illő nyilvános illemhelyek telepítése.
Ha börtön, fogda, vagy más büntetés végrehajtási intézet vizesblokkjainak kialakításáról, felújításáról van szó, egészen más jellegű berendezések beépítésére kell gondolnunk, mint egy hagyományos zuhanyzó vagy mosdó esetében. Fontos szempont a vandálbiztos, víztakarékos és funkcionális kialakítás. 

Állattenyésztés esetében több esetben is nagyban javíthatjuk az üzemi eredményeket. Talán ennek egyik legolcsóbb módja ha odafigyelünk és javítjuk a telepi higiéniát. A megfelelő higiéniai színvonal biztosításával az állattartó telepen nem csak az állatorvosi költségeket csökkenthetjük hanem az állatok súlygyarapodása, a stresszmentes környezet biztosítása mind többlethaszonban realizálódik.

Nemrégiben adtunk hírt egy új típusú, 12 mm vastagságú műgyanta WC-kabin rendszerünkről, ahol a fülkék légies megjelenését a frontfelület mögé rejtett merevítő és rögzítő elemek alkalmazása biztosítja. Front oldalról csak az ajtópántok és a zárszerkezetek láthatók.

Amikor elhatározásra jutottunk, hogy miért is érdemes kézszárítót vásárolni akkor a döntés véglegesítéséhez szükséges megvizsgálni, hogy az alkalmazás helyéhez, körülményeihez milyen típusú kézszárító felel meg. 

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2017.01.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: