SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


Az ultraibolya sugarak a természetes napfény-spektrum egy részét alkotják. 253,7 nm-es hullámhosszon csíraölő hatásuk van, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, élesztő-, és penészgombát.

Az élelmiszeripar és gyógyszeripar területén, az épületeken belül kialakított tisztaterek, hűtőkamrák építésénél minden esetben szükség van fal-fal, mennyezet-fal, padló-fal találkozásakor létrejövő sarkok higiéniai célú elfedésére a hatékony takarítás és tisztántartás és nem utolsó sorban a falak megóvása céljából az ütközésvédelemre. 
Raktárakban, gyártó csarnokokban, üzemekben, szállítási útvonalak mentén, garázsokban gondoskodni kell az épületek, raktári állványok, tereptárgyak és nem utolsó sorban az ott közlekedő kerekes járművek védelméről, sérülésmentességéről.
A B&K Kft. termékválasztékának döntő többsége a higiéniához kötődik. Célunk, hogy a személyi higiénia, az épülethigiénia, gyártó berendezések higiéniája területén professzionális berendezéseket, eszközöket, tisztító és fertőtlenítő szereket biztosítsunk partnereink számára.
A legionárius betegséget is okozó baktériumot azonosították a máltai parlament épületének két zuhanyzójából. A vizsgálati eredmények ismeretében a parlament szóvivőjének és az ellenzék vezetőjének saját zuhanyzóját is lezárták a hatóságok. 
Nagyvárosokban, főleg olyan helyeken ahol nagy a turistaforgalom, egyre nagyobb gondot jelent a környezetbe illő nyilvános illemhelyek telepítése.
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2017.05.24
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: