SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


A higiéniai rendszer szisztematikus kialakítása, majd a HACCP (Kockazat Elemzés és Kritikus Pontok Ellenőrzése) rendszer hatékony működtetése biztosítja az élelmiszeripari termékek higiéniai minőségét. 

A PayPass a bankkártyák új generációját képviseli, amelyek a hagyományos bankkártyákkal ellentétben lényegesen gyorsabb vásárlást tesznek lehetővé. 

Minden ember számára fontos, hogy - ha a szükség úgy hozza - tiszta, lehetőleg baktériumoktól mentes, stílusos és ideális összbenyomást keltő, meggyőző higiéniás környezettel találkozzon a nyilvános WC – kben.

Számtalanszor találkozhatunk olyan akciós hirdetésekkel, ahol – ha alaposabban utána nézünk – kiderülhet, nem is olyan jelentős az eredeti ár és az akciós ár közötti különbség. A B&K fontosnak tartja, hogy vásárlói az akciós árért is megfelelő minőséget kapjanak.

Veletek is megtörtént már, hogy egy pofonegyszerű ötletből kovácsolt sikertörténet akár a tiétek is lehetne? Velem a hétvégén fordult elő, amikor megláttam a német könyvpiac egyik újdonságát, a Magyarországon is több művével ismertté vált Nina Sedano legújabb alkotását, a Happy End címűt. Nina, aki utazásairól készült műveiről híres – állítólag bejárta már a 193 ENSZ tagállam mindegyikét – most a világ legcsöndesebb helyeiről, a wc-kről írt könyvet. Bagó Tündetollából
A B&K Kft. által gyártott és forgalmazott rozsdamentes folyókarendszerek anyagukat és kialakításukat tekintve korszerű és egyben higiénikus vízelvezető épületgépészeti termékek, amelyek anyagválasztástól függően különböző kémiai tulajdonságú folyadékok elvezetésére alkalmasak.
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2016.10.23
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: