SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


A Germstar egy érintés nélkül működtethető, infrás kézfertőtlenítő rendszer, melynek a legfőbb különlegessége, hogy aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. Ez elsősorban a fertőtlenítőszer hatásosságának és az érintés nélküli használatot biztosító technológiának köszönhető.

A sportlétesítmények - és ezen belül a nagy tömegeket vonzó sportesemények helyszínéül szolgáló sportcsarnokok,  stadionok, stb - kialakításánál fontos szempont kell legyen, hogy a nagy igénybevételnek (de akár vandalizmusnak) is ellenálló berendezéseket  szereljenek fel. 

Cégünk többek között az egészségügyi intézmények, kórházak rendelőintézetek, orvosi rendelők számára gyárt és forgalmaz termékeket... széles választékban és felszereltségben gyártjuk a sebészeti bemosakodókat, amely megjelenik a bemosakodó medence kialakításában és a felszereltségben egyaránt.

A reggeli indulás meghatározza a nap további részét. Az egész napunkra rányomhatja bélyegét, ha a családtagok nem tudnak időben elindulni a fürdőszobai "tumultus" miatt. Erre kínálhat megoldást a B&K Kft dupla- és szimpla kivitelű öntött gránit mosdói. 

Személyi higiénián értjük mindazokat a személyi és tárgyi feltételeket és tevékenységeket melyek segítségével megelőzhetők, hogy a korokozók vagy szennyező anyagok a munkahelyre belépő dolgozó kezéről, cipőjéről vagy csizmájáról az élelmiszerre jussanak.

Cégünk mint az autópálya pihenőházak szaniter és vezérlő berendezéseinek gyártója és szállítója a kezdetektől fogva gyártja és szállítja a pihenőházak vízvételi ABS működtetésű nyomógombos elektronikus csaptelepeit.
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2016.05.29
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: